Saturday, 15 September 2012

Klik Play

HAHAHAHAAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Assalamualaikum, hye kawan kawan ! yahh memang permulaan entry kali kena gelak dulu haha
mane tak nye, aku tergelak tengok video ni, ni adalah video spontan aje, tak rancang pon 
lagu Falling in Love nyanyian Siti Suhairah & Filzah Aqilah 
kalau korang blurr tu haaa mintak maaf laa ye, perasan tak kat video tu, kiteorang ingat camerawomen tu nak tangkap gmbr kite orang, sekali die record tak bg tahu, pastu salah sorg cakap laa "die record lettuw" hmm lagi kuat kiteorg menyanyi nye, pastu Dak Along tunjuk falling in love kat bangla tu sume ape punye sengal laa

*gelak bile perlu je taw*

video


Instagram! haha thanks Siti Zakiah *time cari barang assignment*

p/s : "sedap suara Along aka Siti Suhairah"

No comments:

Post a Comment