Friday, 28 September 2012

Apabila Budak Empat Orang Berjumpa

Assalamualaikum, yeayy ! wuhuu ! huwargggg ! haa nampak seronok sangat ni, ok kali ni post yang ringkasa sahaja, nak cakap yang kami dah berkumpul semula, yeayyy ! hahaa berkumpul pon kejap je hukhukhuk mane tak nya sume nye kebetulan sahaja, berjumpe depan kelas je HAHA riuh satu tingkat 5 tu, menjerit bagai nak rak hamboii kemahenn Erynn yang satu uma dengan aku pon excited giler bile dapat berkumpul balik HAHA funneh jom tengok gmbar yang Mr Haekal tolong tangkap kan HEH !



 Opss ni gambar with Shushi, dia cakap Adik Tasha Manshahar harharhar jauh gilerrr choii choii choii


No comments:

Post a Comment