Monday, 6 August 2012

Another Date Buka Puasa

Assalamualaikum ! hye ape diatas yaw ! HAHA yeayy hari ni have fun lagi, syokk weii, cume ade yang tak best nye jugak, kawan kiteorang sorang takde, kesian kat die Nadirah Aqilah ! hmm Opah die baru sahaja meninggal dunia ~~ Inalillah ~~
Tapi Hari ini ade date dengan Sir Saofian Bachok, die nak belanja kami Mcd warghh pokai Sir HAHA by the way Sir thanks a lot yahh ! kami makan dengan penuh selera sangat tadi, HAHA

yahh itu yang kami pilih, ade duit balance, balance pulang balik HEE

TiME ni belum buka lagi, tapi tengok Syira HEH 

HAHA kebanggaan Suhairah hamboii kemahenn 

yahh ni meja belakang kami, Sir join sekali HEE 

No comments:

Post a Comment