Wednesday, 15 August 2012

Before Cuti Raya

yeayy semalam adalah hari terakhir kami berkolej sebelum masing-masing berangkat ke pulang ke kampung halaman masing-masing, sempat laa kite orang snap gambar-gambar kejap pastu sempat jugak laa mengumpat orang ! ni sume Kak Nad punye keja, die yang mulakan yaallah mengumpat Orang tu Jawa laa, cakap Tudung pesen lama-lama, bacin giler pakai tudung macam tu, baju macam nak pegi mandi kat pantai... ok itu wakil perempuan , wakil lelaki pon ade, Penyu aka Suhaimi, gilerr die lagi cakap direct kat pompan tu, "ehh ni baju ke cadar ?" haha bongok punye Penyu tak pikir perasaan org langsung HAHA muke budak tu dah merah macam nak naik angin je HAHA tapi memang ye pon, die nak balik kampung pastu nak pakai mcm tu kenape lahaii hamboii aku plak yg risau ni HEH ! kan tak pasal-pasal kena mengumpat dengan kiteorang ! HAHA
dah-dah mood bulan puasa lagi ouhh, dah-dah kang bebakul-bakul dosa kang, ok jom layan gmbar giler dorang !

Cantik tak ? HAHA 

Candit ! sume Penyu punye pasal snap tak bg tahu

Nad yg sengal ! siap bersujud tu HAHA 

Time ni Leen dah nangis ='(

p/s : Selamat Hari Raya Bloggerians =)

No comments:

Post a Comment