Monday, 4 June 2012

You !

He'eh malam-malam update blog memang syok lagi-lagi takde sape nak kacau kite kan, hurm mood Filz dah samapai dan tetibe mood mengimbas kembali kisah-kisah suke duke I dengan you dulu, alahai kenape cepat sangat mase berlalu kan, mase tu memang cemburu kan kite, sekarang ni dah nak dekat sebelas bulan kite tak berhubung macam selalu, I really - really miss that moment hamboii Oh My English haha betul laa Filz rindu die tau, tak tahu kenape, mase cuti ni ingat adelaa die call ke kan text ke kan, tapi takde, orang lain plak yang call hahaa, hmm memang kite dah takde ape-ape You pon dah ade girlfriend sekrang walaupon die Hot dari I haha I terima seadanya, sememang nye perangai I dengan die lain, tapi maybe You nak tukar selera kan,dan die bole buat You bahagia Alhamdulillah ~

Ex saye hanya ade sorang je, kalau die bace die akan tahu entry ni saye tuju untuk die
I cuma nak dengar suare You je, memang kite sekarang jadi kawan, tapi panggilan saye awak, I you masih ade lagi telekat dan tak bole hilang haha I rindu time You sebut "Goodnight, miss you" alahai seriously terngiang ngiang lagi kat telinga ni haha, tapi nak buat macam mane hubungan kite tak panjang sekejap je kan, maybe status I dengan You yang buat you kurang selesa dengan I, MAYBE ~ I tak tahu ape sebab kite putus kan, walaupon you mintak putus, hurm I terima seadanye, sememang nye saye bukan terbaik untuk awak !
Harap aawk tak bacelaa entry kali ni coz I rase you pon dah lame lupekan I sebab you memang senang dapat pengganti, yang I ni, dah rase serik nak cari someone special untuk couple, bile hati saye kate suke, saye akan terus terang dan terima die seadanya yee
Sedara mara banyak tanya "ehh kemain melaram sekarang dah ade boyfriend aek ? baik mengaku, "
haha yaallah kalau aku ade memang aku terus terang dengan mama, dan bawak die teurs jumpe mama supaya hubungan kami direstukan oleh ibubapa masing-masing, maybe dulu hubungan aku terputus separuh jalan disebabkan aku merahsiakan hubungan aku dengan die, dan mama tak suke hubungan kami berdua, mama suruh belajar dulu, sebab saye masih muda dalam bab percintaan. Saya terima nasihat mama seadanya.
Nak cari yang betul betul berkenan bukan senang, banyak sangat dugaan, sekarang ni focus pade belajar dulu, sekarang dalam proses mendekati ehem ehem alahai *dah miang*

p/s : hati sedang berdebar result dah nak keluar hmm #takut

No comments:

Post a Comment