Wednesday, 13 June 2012

Kenape Dengan Harini ?

OK aku BOSAN TAHAP CIPAN DAH NI
otak hilang idea nak record video
tak berjalan langsung puas perah dengan amek mood, yang datang kemut
tak tahu nak buat ape
bukak twitter takde sape pon nak main mention-mention dengan saye
kecuali saye yg mention orang sebab nak hilangkan BOSAN ni
manusia kalau dah bosan camni laa jadi nye
petang tadi keluar rumah amek Jiha balik tuisyen dgn spontannye aku tak bertudung, pakai seluar pendek, baju lengan pendek
pikir tak akan keluar kereta sekali cikgu Aku datang dekat kereta terpaksa bukak tingkap aduhh
nampak laa rambut yang serabai sume haihh malu tapi buat tak tahu je
Tapi bile malam menjelma bosan juga akan menjelma, nak tengok tv ade orang dah chop remote nak tgk bola laa, CSI laa aduhh so saye mengalah masuk bile kurung kan diri layan youtube
Tapi bosan tetap tak hilang, jadi amek keputusan nak main tangkap-tangkap gambar, so berangan depan lappy saye yang comel ni, dengan cermin mata besar saye, egrr
update blog pon dengan cermin mata besar saye, sebab mate dah sembab asyik mengadap laptop je ni laa padah nye, hamekk !
Sambil-sambil tu layan Fatin Roslan dengan adik sedara die Irfan Sado dekat twitter haha pasal panggil MAKTEH je bole buat kami macam dah lame kenal, alahai ! haha yang penting entry FR buat saye terharu, HEE saje blogwalking tenghari tadi kejap HEE *peace

bosan #1

bosan #2

bosan #3
p/s : mood tolong laa datang kesian dekat kawan saye yg sedang menanti tu 

No comments:

Post a Comment