Thursday, 14 June 2012

Suara Buluh Perindu

Assalamualaikum kepada semua yang singgah bace entry saye kali ni, ok saye nak share satu bende dengan korang, hari tu kawan saye ade selongkar video saye di Facebook, dan die terjumpe video nyanyi saye untuk Ummi Madihah lagu My Destiny by Jim Brickman, haha siap share lagi video tu, alamak walaupon video tu dah lame, tapi die baru perasan haha takpela, lepas sahaje die tengok video tu die terus mintak saye record video macam tu untuk die pulak, hamboii haha ok takpelaa, die pon kawan saye jugak kan, dan cuti sem membuatkan saye mempunyai banyak mase terluang so saye pilih waktu-waktu tertentu untuk record video khas untuk Tengku Nur Affifah hah amek ko jahh name panjang aku bagi hahaha


Ok actually Effa minta saye nyanyikan lagu Krisdayanti - Mencintaimu wah gitu walaupon suare Filz sekarang dah jadi serak tapi Filz cube untuk membawakan lagu ni dengan sebaik mungkin, HAHA tapi tak tahu laa sedap ke tak sebab Filz record asa bole jerrr hahaha ok jom tonton video dari Filzah Aqilah

Intro hanya ucapan dan kata-kata aluan HAHA 


Nyanyian Saya 

Special Sikit nak tahu Klik Play HEE 

Ok ade tiga video, awak awak sume bole pilih setiap video mempunyai pelbagai isi kandungan hamboii 
Kalau awak-awak nak kutuk, kutuk jelaa, saye tak kesah suare saye tak sehebat awak
Ok dah tengok just leave ur comment yahh, nak tahu jugak ape comment korang HAHA 

p/s : Enjoy kengkawan =)

4 comments:

  1. SY SUKA AWK NYYI REAL..!!!! LG SEDAP..!!!
    HAHAHA....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak ! HAHA
      ok nanti aku nyanyi depan ko yg real punye
      alaa yg real bile2 mase je bole nyanyi
      spontan pon bole HEE

      Delete