Monday, 11 June 2012

Kena Kena Kena Puujii

Haii ! hamboii harini sampai dua entry saye update peduli ape saye, ok nak share something ni, tengah hari tadi baru je beborak dengan kawan baik saye Encik Nawafil tanya laa kenape tak reply text saye malam tadi, ponat saye send message dari Penang tapi tak reply2 pon, bukan nak tanye ape pon, just tanye kabar pastu menyelit tanya pointer sebab aku risau giler next sem aku satu kelas dengan sape, tu tanye die tu, tapi die dah bg tahu pointer die pon aku masih lagi tak dpt meramalkan sape yg akan satu kelas dengan aku nanti ayayai 
Sedang syokk-syokk borak tu kan, aku cerita ape perkembangan terbaru aku dekat die, sekali die jawab ni "hahaha giler laa ko, macam mane bole jadi oii ?" hahaapastu aku jawab ini

Nawafil puji aku, buat ke dua kali, kalau tak dulu mase kat entry lepas die marah aku kan, tapi kali ni kite kasi cuci laa name die balik hahaa 
Actually lelaki yang paling rapat dengan Filz dekat kolej adalah Nawafil, ade problem ke kan mesti mintak pandangan die, dulu mase sem 1 ramai ingat aku dengan die COUPLE, sampai Abg Bob (MARA) pon cakap kiteorang couple tapi kiteorang buat bodo je sebab mase tu Nawafil pon ade awek lain, dah tentu-tentu tak punye, die kawan baik Filz, memang selalu jugak gado tapi sekejap je dah baik..lagi-lagi Filz bukan jenis kuat pendam perasaan haha tapi Filz nak satu kelas dengan Nawafil balik, sedih laa, tak same kelas malas Filz nak cari kawan lain. Ehh tapi Filz rapat dengan Abg Khai jugak, memnag sekepala laa, Filz respect die sebagai seorang Abg ! by the way Happy Birthday Abg Khai.
Filz nak satu kelas dengan Erynn, Wafi, Abg Khai, Zee,Ziera, Kak Lynda sume yang baik dgn Filz laa senang cite hamboii memang susah laa kan nak dapat insyaallah kena banyak berdoa Inysallah ~

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq pon nk 1 kelas lg dgn ko, erynn, ziera...x nk org lain...nnti aq gado... smpai nk lyn...haha...tnpa2 nnti aq trun kelas bwh k...tggu taw....haha...

      Delete
  2. gile laa zee smpai nak turun kelas ko biar betul kawan,
    mmg sahabat sejati laa ko hahaha

    ReplyDelete
  3. 2 pon klo lps...tp nk try la...hahaha...
    tp rmai kt kna bg alsan yg betul-2 kukuh...tp klo dok kelas ats, aq da dpt mmbe...ahaha...

    ReplyDelete