Monday, 21 May 2012

Oh My English !

yeayy now let me speak in english hamboii kemain lagi, ok saye sangat teruk dalam bahase English maaf maaf memang berterabur kalau saye menulis dalam bahasa English lagi laa pftt tapi best sebenar nye cakap berterabur dalam bahasa English nanti lame-lame improve laa kan, tak payah malu kalau kite tersilap cakap sekali pon, kite buat je muke tebal peduli ape orang nak kata, mulut kite kan suka hati kite laa nak cakap ape kan HE'EH  HAHA aku tak malu pon cakap yang aku tak pandai cakap dalam bahasa English, ade orang sampai malu gilerr, hentak-hentak kaki, kalau bole setiap status kat facebook, kat twitter, kat blog ke kan sume nak dalam bahasa English walaupon Google Translate pon bolehh !! yaallah ape ke teruk nye tu citt, biar jadi diri kite yang sebenar, ko merosakkan bahase melayu takpe plak citt ok lupe kan.
Okay okay jom look look the types of iklan OH MY ENGLISH !


Role 1st :
" Heyy please open the fan laa, sangat panas maa ! "
" You want me to open the fan hah ? "
" yalaa ehh faster laa "
*bukak kepala kipas* OH MY ENGLISH !

Aedy Ashraf HAHA entah macam mane aku bole
suke kat die ni dulu pffftt lupe kan
Role 2nd :
"Abang give me burning bread satu set "
*Abg tu hantar roti yang terbakar dgn api sekali*
"Apa yang abg bagi ni ? "
" kate nak burning bread " OH MY ENGLISH !


Role 3rd :

"Why you wear other than uniform school ?"
" ouhh i wear this dress cages because i want to show you that i like this dress cages "
"what dress cages ?"
"baju kurung" OH MY ENGLISH !
Izara Aisyah 

number yang dorang pegang tu adelah Olympics Coundown
ehh me want to share something yang funny funny
i also use a broken English in Proficiency English class, i ingat lagi time nak present kat depan

MISS : "Ok, next group is Group Filzah "
FILZAH : " Errr Miss, sorry we want to use the MEJA " OH MY ENGLISH !

*satu kelas gelak, mase aku cakap tu aku tak perasan pulak yang aku tersilap cakap table jd MEJA mak aiyhh apelagi buat muke tebal aku pon join gelak sekali HE'EH "

p/s : Kite tak perlu malu dengan kekurangan yang kite ada

2 comments:

  1. time bila ek ko ckp meja spttnya table uh ek.??? present apa ek...lupa-3..hehe

    ReplyDelete
  2. HAHA ! sudaa jgn di ingat lagi haha
    time presentation BI haha yang buat frame tu haha
    malu aku sume org gelak ahaha

    ReplyDelete