Monday, 28 May 2012

Mandi Perantin

yeayy dapat peluang menulis, alahai sibuk sikit laa dengan kerja kahwin Moksu ni, hmm penat tak henti-henti dari balik aitu, ade je keje kena tolong buat, tapi takpelaa, bende ni akan berahkir tak lame lagi, ouhh yeahh baru-baru ni kami baru je lepas Mandi Perantin dengan Moksu Shierin haha takdelaa mandi just hang out keluar makan plan makan-makan simple bukan wahh =')

Bakal Pengantin

Hanya Kenny Roger's makan petang kami haha oupss sampai malam ye
malam tak payah makan diet pfftt

With Si Masham Jiha 

Puas pujuk die, merajuk la konon nye pfftt tu yang makan kat sini tu, klo tak makan
telur belada jerr

ignore kan yang kat belakang tu ye, tengok body Si Pengantin haihh
buncittt

p/s : ok akan kembali menulis selepas majlis perkahwinan makcik saye ye =)

No comments:

Post a Comment