Thursday, 22 March 2012

What A Beautiful Day Today

Bahagia dan asyik tersenyum je harini dari mula bangun pagi sampai balik kolej HAHA kongsi kegembiraan dengan blog kesayangan alahai haha Hari Khamis kan ? hurm harini lambat start class, haha class saye bermula pada pukul 10 tapi terlebih excited bangun awal wuuu bangun semata-mata nak cuci baju je pon buat kerja sorang2 sume tengah terbongkang (tido) lagi...sunyi je buat kerja wahh bahagia haha tahu2 kerja dah siap HEE pastu bermula laa kelas pertama di KPTM hurm kelas IT habis awal, next class adelah kelas POB wuuu ! seronok sangat hahaha rase macam malu tetibe plak nak share kat entry ni hahaha ok chill kejap -.-

Siaran tergendala sebentar tettttttt -.-
saje nak tunjuk gelang tu Gelang 3 J 
Mula kembali ~~~
Hurm hari ni hari Khamis, dalam seminggu tu hari yang paling aku suka adelah hari khamis sebabbb....HEE pada pukul 11 pg kelas aku dekat GMI kenape dengan kelas tu plak kan ? hahaha ok sebenarnya kelas aku berhadapan dengan seorang jejaka yg aku 'admire' die dari sem 1 alahai haha just admire yee haha ok nak mula cerita ni hahahaa =) 
Jejaka A bukan nama sebenar dah masuk kelas time tu, tp lecturer die tak masuk lagi, yang aku plak baru nak masuk kelas yang berhadapan dengan kelas die tu, haha dengan tersipu-sipu nya aku masuk kelas sebab aku nampak kawan die panggil die untuk toleh belakang untuk tengok sape aku tak tahu, yang pasti die toleh haha aku buat tak tahu tapi muka masih senyum je sambil masuk kelas, dalam kelas aku macam tak tentu arah yaallah kena gelak dengan kawan-kawan, haha Zee seboleh boleh nak tengok muka A bukan nama sebenar tu haha aku gelak tak hingat dunia time tu haha tersenyum sepanjang kelas POB hahahaha heyy kelas POB pon habis awal laa haha memang selalu kelas aku habis awal dari kelas Jejaka A tu haha ok takpelaa, aku pon balik laa sambil pandang die dari belakang tapi tapi tapi time tu Erynn, Ziera, Zee berhenti kat tepi kelas, aku pon stop laa kejap dengan tak sengaja nya Jejaka A tu toleh belakang hahahaahahaahahaha time tulaa aku ambil kesempatan untuk senyum dekat die haha die macam terkejut aku pon rase terkejut sebab aku dapat jugak akhir nya senyum dekat die alhamdulillah tercapai jugak hajat aku untuk senyum dekat die 
korang tahu tak aku rase BAHAGIA BAHAGIA BAHAGIA sangat sangat wuuu ! haha die merupakan senior aku sem 4 klo tak silap alahai aku tahu je kan haha aku minat je tak bermakna die jodoh aku

-Gambar hiasan-
ouppss sepatutnya SAYA ADMIRE AWAK ! haha
Pastu sepanjang lunch aku tersenyum riang haha lunch dengan kawan-kawan di Nasi Kukus Ayam Dara HEE best Erynn kenyang gilerr sebab die makan sebungkus setengah haha die amek aku punye separuh betul2 lapar awak Erynn hahaa ! lepas lunch on th way nak masuk kolej KPTM balik haha ramai plak aiyh kenalan2 di gerai2 sepanjang jalan, haha mula-mula jumpe geng Abg Khai aku lambai, pastu jumpe geng Ekin aku lambai lagi, tapi yang ni aku tak tahan haha jerit dari seberang jalan FILZ !!! kesian awak kan, td awak mcm dah give up je panggil haha maaf laa ramai nak lambai tadi haha tu pon nasib baik Zee cakap ade orang panggil dari seberang jalan [dah macam menang award dah time tu haha] aku rase macam aku Lisa Surihani tadi kejap *perasan* yang penting Zee CEMBURU dengan aku die cakap "eee ramai plak nak lambai ko Filz, ni yang buat aku jelez ni" hahaha sebab aku ramai kenalan kiri kanan aku lambai haha muka Zee bengang jee hahaa takpe aku pesan kat ko Zee nanti ko lambai je orang yang ko tak kenal hahaha buat ala2 glamour sikit HEE 


Kelas BI hari ni pon best yang penting classmate aku pelik2 perangai nya terutama Zahirah tu yaallah die boleh keluar kan bunyi2 yang agak mengancam kat dalam kelas hahaha aku dengan Erynn gelak tak henti-henti hahaha by the way hari ini budak laki kelas aku suke cakap benda yang tak sepatutnya bak kata Erynn - "Boys, jangan kurang ajar dengan bercakap perkara yang tak senonoh dengan perempuan" seriously Abg Khai terutama nya suka merepek haha ayat die nonsense hahahaha 

Balik Kolej dengan menaiki bas wee ^_^ haha #jimat 

p/s : dengar background music blog saya ! alahai 

2 comments:

  1. hello kwn sy kn kt x jeles tp cemburu je...ahaha...tp yg penting x suka lmbai sbb segan nk angkt tgn nnti nmpk ketiak yg bsah....ahaha...n yg paling penting suka senyum tyg gigi klo aq jmpe peminat2 aq....ahahaha...(pesanan zee avi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tutup ketiak ko dgn tangan sebelah lagi, haha untunglaa bole senyum tyg GIGI tak macam aku jongang ! hahaa

      Delete