Thursday, 29 March 2012

Jambu Day !

JAMBUUU ! wuu hari ni kolej saya ade buat program hari Hijab berwarna merah jambu wuu ! AKU ? haha takde mood nak ikot program tu, aku pakai je tudung ape-ape peduli ape, tapi suka laa tengok kawan-kawan aku pakai baju merah jambu, tudung merah jambu, kasut pon ade merah jambu hahaa macam-macam tapi kebanyakan nya perempuan yang dapat saguhati iaitu COKLAT ! AKU ? haha tak dapat, sebab tak mematuhi etika berpakaian haha, aku pakai seluar laa babe ! haha aini kelas tak banyak sangat, haha ehh tapi tapi tapi kan aku ade laa jugak pakai tudung warna pink ! walaupon pink nya sikit ! haha

Geng Gossip ! dari kiri - Ekynn, Ziera, Me, Erynn, Zee
tak payah nak TERKESIMA sangat Erynn oii haha
Budak Pandai memang camni ! Kelas IT tapi study POB for Quiz
best study last minute
Focus on ! QUIZ POB ! aku banyak meniru wuu duduk dekat-dekat
memang kami amek peluang lerrr yeayy #JadiJahatKejap
jyeahhh ! lunch kat Kedai Pakcik Hensem ! brrr -.-
sangat sedih harini tak dapat jumpe Jejaka A bukan nama sebenar ! haihh tak tahu kenapa tak dapat jumpe die, sahh laa kami tak de jodoh HAHAHA =P 
Perkara yang tak sangka hari berlaku apabila Erynn dilarang masuk Library egrr ! pakai jeans punye pasal ! haiyya macam mana bole kantoi pon aku tak tahu ! watlek lepak tingkat 4 sambil tu tolong Zee isi borang MARA ! harini nothing special for me ! 

p/s : nak beli kamera CANON macam Zee jugak dalam proses bodek mama HEE 

2 comments:

  1. LPS NIE BOLE BAJET TYNG DGN AQ...BWK SME2 G KOLEJ....OOOOYEEAAAYYYYYY.....AHAHAHA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaha ! yelaa ko, aku tak suka tayang-tayang laa haha kalau nak bajet2 bale laa KITE JADI GENG SEMENTARA HAHAHA =D

      Delete