Friday, 30 March 2012

Happy Birthday Si Budak Pendakap Gigi !

Assalamualaikum 
Tepat pukul 12 a.m KRINGGG !!! BIRTHDAY AIN !
haihhh akhir nya dapat jugak aku update blog untuk si Bashin aku ni haha
Banyak sangat rintangan nak update blog untuk ko tahu ! Line takde laa
Aku terpaksa tompang uma kawan semata-mata nak post video ni haha tapi takpe
disebabkan kawan aku sorang ni, aku sanggup ! HAHAHA lagi pon aku dah buat 
preparation lame dah untuk bufday ko ni, rase macam tak best kalau aku lambat post ! hahaha
Ain Ain Ain !!! hahaha dah tua dah kawan aku sorang ni, haha lepas ni bole panggil kakak Ain
HAHA ! wahh aku gembira tetibe ni sebab dapat update blog dan buat special entry untuk ko !
haha ehh ehh aku tak nak bagi ucapan banyak-banyak sebab aku ada surprise untuk ko 
Ini adalah request pertama ko kat aku kan ok sekarang tengok video kat bawah ni 

Hope you like it and enjoy =)

video
~Hasil Ciptaan Filzah Aqilah~

hah ! aipp tutup mulut tu jangan ternganga sangat haha Suka tak ? haha lain dari yang lain kan, sebelum ni aku buat untuk Ummi aku nyanyi kan tuk dia, pastu untuk Aizat aku bagi ucapan dengan mennyanyi , tapi kali ni lain sikit gambar ! haha Aku harap ko suka ye kawan .... yahh ade gambar mase kite muda-muda dulu ! HAHA 
CHOPPPP !!! ada kad birthday untuk ko kawan ! nanti bile kita hang out aku bagi kat ko ye kawan =)
Ok colour macam bendera selangor kan, yahh semangat selangor sebenar nya cehhh #Alasan HAHA

haha bole tengok je ! haha
*OK ade rosak sikit video tu sebab berape kali repeat ! HAHA
*Bagi loading dulu ye baru tengok dari mula 'Terima Kasih'
*Pada yang menonton video ini gelak laa kalau korang nak gelak, yang penting video ini hanya khas untuk kawan aku sorang ni
*Pada kawan-kawan yang lain jangan laa touching naa ! haha kalau ade kesempatan Filz buat kan untuk korang jugak

 Hah Ain aku nampak airmata ko mengalir sebab terharu *perasan sekejap* haha chill yahh kawan

p/s : terlebih excited Aku update kat Twitter, kat Facebook, kat Blog,kat Tumblr 

No comments:

Post a Comment