Monday, 30 January 2012

Kalau Saya...

Kalau Saya dot dot dot
Ok ni kisah dongeng & angan angan Filz HEE
jangan laa cakap Filz ni demand lepas abis bace ni,
Filz saje mengedik nk tulis mcm ni bagai alahaiii ~~

Kalau Saya COUPLE 

  • Filz nak boyfren Filz tu faham perangai Filz yang gile2 bahasa ni
  • pastu Filz tak nak ingat tarikh mule nye kite couple, Filz nak awak sorg jee ingat *TakRomantik*
  • Filz tak nak boyfren Filz bagi bunga ! alahai ~~ tak suke bunga laa klo nak bagi jugak bagi kat mama Filz haha
  • pastu Filz nak boyfren Filz tu tak mengongkong Filz kene update die nak pegi mane sume, mama Filz sorg je bole kongkong Filz
  • Filz tak nak boyfren Filz ni demand, nak makan kedai mahal2 jerr, jenis yang taknak kalah 
  • Filz nk boyfren Filz ni sentiase jujur dgn Filz, klo sayang Filz ckap terus terang, klo tak suke pon kene laa cakap ! jgn senyap jerr
  • Filz nak boyfren Filz ni kejut bangun subuh, sebb Filz mmg payah bangun subuh
  • Sebelum tido call semata-mata say *gudnite __*,*baru rase terharu skit* bangun pagi says *morning ___* 
  • Filz nak boyfen Filz ni gentle, nak bawak Filz dating datang uma jumpa mama mintak izin dulu baru bole bawak anak dara org kuar
  • Tak nak selalu berjumpe takut nnti bosan,tapi kene ade sikap percaya mempercayai
  • panggilan ? alahaii Filz tak kesah nk panggil ape, janji faham =)
  • masa couple klo bole tak nak pegang2 tangan, HEE Filz geli skitt bab pegang tangan ni..harap boyfren saye tu faham saye
  • harap boyfren saye ni jenis yang suke bagi nasihat yang baik2 dan selalu bg semangat ketika filz dalam kesusahan, alahai ~~
  • tegur Filz kalau perangai Filz melampaui batas
  • harap boyfren Filz sporting dan matang tak cepat melenting kalau Filz rapat dgn kwn2 lelaki
*cukup laa bab couple ni haihh tak couple pon takpe, terus kawin lagi senang*

Kalau Saya KAHWIN

  • alahai bab kahwin ni malu nak cite ni Hikhkhik
  • kalau kawin nanti Filz nak bersanding ala2 garden gitu
  • Filz nak pakai dress, tapi yg jenis tutup aurat punye, mesti ade punyee
  • Filz nak org yang reka baju Filz tu ermm ~~ HATTA DOLMAT
  • Filz nak pengantin lelaki nampak tampan dan bergaye, tak nak nmpk die gementar sgtt
  • tema ? ermm tak pilih lagi lorr
  • lepas kahwin, Suami Filz mestilaa seorang yang bertanggungjwb dan selalu jaga hati dan perasaan Filz
  • sentiase lakukan kezzzutan buat isteri tercinta alahai manja nyee ~~
  • anak ? alahai tak pikir lagi tang tu
  • paling sweet lagi kalau Filz dah kawin Filz bole sekepala dengan mak mertua alahai ~ tak dpt bayangkan
  • kalau nk rapat dengan mak mertua plak, blaja masak same2 alahai sweet kan ! ahak ahak
  • selalu jadi peneman setia suami ketika die sibuk selesai kan kerja nye di rumah
  • rumah ? alahai rumah tak kesah rumah banglo ke, double store kerr ikut kemampuan
  • nak masak kan lauk pauk kegemaran suami alahai ~~
  • tak nak jadi suri rumah sepenuh masa, nak jadi suri rumah separuh masa jerr, walaupon sibuk tapi cari mase untuk spent time with u husband wahh gitu
  • time couple tak bole pegang2 kan, tapi time kawin dah bole pegang2 alahai gedik nyee -.-
  • hurm lepas kawin baru bole kongkong =)
*ok dah, tak nak laa lebih2 ni pon ketiak dah geli2 dah ni, alahai sebenanye tak terpikir lagi sampai situ haihh saje gedik tulis bende camni haha*

p/s : alahai ~~ sambil update entry ni dengar lagu nyanyian EmirDanial utk Yayan die, alahai sweet nyee korg
kan best klo Filz dapat Boyfren mcm Emir gilerr sweet !

No comments:

Post a Comment