Tuesday, 31 January 2012

Ini Boyfren Saya

Alahaiii malu laa nak cite ni ahak ahak, HEE saye nak kenal kan boyfren saye ni, cehh haha die takdelaa hensem tapi bole2 jerr cehh *rendah diri* saye amat laa merindukan die seriously dah lame kami tak ketemu alahaii gediknye Filz haha die blaja di Indonesia, baru-baru ni die baru saje pulang ke Malaysia alahai seriously rindu die, makin hensem laa awak err *melting* alahaii kenape hensem sangat ni, aduhhh mesti ramai admire kan kan kan HAHA ! ALAHAII ni Kaer laa, aku memang minat die gilerr2 dulu mase zaman AF mase zaman tu aku jerit2 mase die perform atas stage, gilerr laa mase tu kecik lagi tu yg perangai macam sasau tu, haha Kaer balik2 Malaysia jerr orang kate die dah bertunang alahai tolong laa jgn bawak cerite merepek, aku marah gilerr sape buat cite macam tu, nasib baek Kaer menafikan, kalau tak sedih aku, haha tp die kate die memang ada rapat dengan seorang perempuan masa die belaja dulu, tapi die rahsia kan perempuan tu orang Malaysia or Indonesia alahaii melepas aku, hurm aku nak cari boyfren ala2 Kaer laa, simple jerr tak hensem sgtt tak comot sgtt biase2 jerr, yang penting smart ! yeahh itu yg kite mau haha ok tak sabar nak tunggu single tebaru Kaer yg dalam genre pop rock ! warghh nak tengok Kaer tak boyfren saye ?

Perkenalkan Boyfren Saya ---->
~~KAER AZAMI ~~


p/s : pssstt aku buat gmbr die utk background profile twitter aku alaahaaii

No comments:

Post a Comment