Friday, 11 November 2011

Warghh ! 11.11.11

yeayy ! hari ni hari yang bole blar laa best nyee
aq tak sihat ! bangun pagi hidung tersumbat
hurm susah nak bernafas...hari ni ade test PENGAJIAN ISLAM 
oh yeah ! aq target tinggi alhamdullilah aq dapat jawab sume nyee
harap markah aku tak turun yang penting naik
tekak ni tak rase ape pon nyahh ! aiyy
on9 time ! oohh k dah puas aq update sume nyee, tak tahu nak buat ape..aq pegi stalker 
blog QISTINA ARIFF ohh shitt ! aq jumpe gmbr aq mase zaman sekola dulu
mase nerd2 gitu, gilerr kelakar gmbr nyee serious tak caye tgk ni ~~

AQ (yang belah kiri sekali), QISTINA, HIDAYU, KHAIRUNNISA
tak sangke Qis simpan lagi gmbar ni, yang penting muke aq...
erghh aq tak ble terima muke aq macam tu tottt 
 jauh beza dengan yang mase dah tua ni hah ! sat naa..aq upload ~~

ehh takde jauh beza laa..same jee..hurm
yahh ! zaman sekola menengah adelah zaman skema aq, 
tak penah langgar peraturan sekola, tak penah buat hal laa senang citee
tapi tapi tapi sekola rendah aq 'tomboy' 'nakal' bak kata Wanie 'buas'
yaallah teruk kan..mase sekola rendah dulu, ustaz pon aq lawan..aiyy
ape nak jadi laa kan,nasib baik dah mintak maaf ngn ustaz kat fb laa HEE 
"SORRY USTAZ SHAHRUL"
bahahaha...mase nak mintak maaf malu2 kucing bhai,
 yelaa dah besar kira baru2 ni laa jugak aq mintak maaf...HAHA !
naik sekola menengah aq jadi insaf, jauh kan diri dari kawan-kawan yang berpengaruh oh yeahh !
perangai aq bertukar jadi seorang perempuan yang lembut + gedik + sengal ! ahaha
perangai tersebut laa aq bawak sampai sekarang dan telah pon di cop dalam keluarga aku
"AQILAH GEDIK" ade jugak famili aku gelar "QILA JONGANG"
 hurm aq tak kesah org nak gelar ape sekali pon...
insyaallah aq akan try ubah perangai aku yang sengal2 ubi ni kadang2 TAPI
jongang tu mmg tak ble nak ubah laa kan, aq tak kan buat braces biar laa macam ni
cun jugak aq tengok takde laa buruk sangat *agakperasansekejap


p/s : tengah update blog tetibe dapat berita dari Qis nenek die baru je meninggal semalam
insyaallah die di tempat kan dengan orang2 beriman ='(




Maaf laa penutup post aq kali ni agak sedih skitt !
yahh bulan ni juga ayah Fatin Ezanie meninggal dunia
die alami nasib yang sama seperti aku
takpe tu sume ade hikmah disebalik nyee
itu sume ujian dari Allah ='(

tengah update2 blog ! 
orang DOMINOS pizza plak datang !
aiyayai layan jelaa oii

No comments:

Post a Comment