Sunday, 13 November 2011

Mimpi !



Awak ! Awak tahu saye malam tadi mimpi awak ~~
tak sangka sangat saye mimpi awak HAHA 
sebelom tido takde pon ingat awak, serious tak ingat langsung muke awak sebelum tido
dalam mimpi tu kite tak bertegur kite hnye senyum je taw awak
ahahaha..nmpk macam gedik tapi cite mimpi tu tergantung 
sebab saye terbatuk terus terjaga dari tido, aduss klo bole nak sangat ape cite seterusnye
tapi takpe, for the first time awak masuk dalam mimpi saye ~~ HAHA =D


p/s : agak2 sape AWAK tu ! hurm aq mmg panggil org 'awak' tapi pandai2 laa korg pikir HEE

No comments:

Post a Comment