Thursday, 17 November 2011

Hang Out

warghh ! ahaha..aku date berdua dengan Ain jee
sedih betul ramai yang tak dapat join, sume dah balik U masing-masing
tapi takpe, aku faham..tapi best ape date bedua dengan Ain jee
ahaha...gelak bedua, makan bedua, tengok wayang bedua,naik train bedua
ahaha..time nak beli ticket wayang kami amek couple sit, akak kat kaunter pandang sengat jee
ahaha..trus kami kate." errr kami bukan les " pastu Ain nak beli kan present utk 
anak buah die, haha..macam2 kakak yang attend kite org mase upe nye baru bekeje..punye laa lame sruh die cari size, time tu mulut Ain lepas jee die cakap " baru keje ke? patut laa"
akak tu bole buat muke bile customer tanye adoii rase mcm nak bagi siku jee..ahaha
pastu gerak pegi makan, hurm ade plak omputeh sendawe kuat gilerr bhai ! haha
tengok wayang plak, aku dengan Ain cakap kuat2 gelak kuat2..ahaha kiteorang buat mcm 
pawagam tu kite orang punyee...

Ain ! dalam pawangan tu yang gelap skit
ouhh yeayy muke aq maintain cmtu kan
sape budak ni ? hurm layan jelaa
oh yeayy cantek braces ko Ain ahaha
makan time, muke dah agak lapar tp still bg post dgn gelang 3J
COMEL laa ko Ain serious comel jam ko
tengok gilerr lapar kami, licin kan..

yeayy post with present yg Ain bg kat aq, cucuk sanggul ! cantek tak ?

p/s : best  & happening walaupon kite due orang je kan Ain 

No comments:

Post a Comment