Saturday, 22 October 2011

Release Tension

ok ! post aq kali ni tajuk release tension ?
hurm aq  tetibe jatuh hati dengan rentak lagu Miley Cyrus - Hoedown Throwdown
aq suke music die, buat aq rase nak menari jee
suke gilerr ! boom boom clap dee clap dee clap ~~
aq menari sorg2 dalam bilik bukak youtube belajar gerak tari nyee
wahh best ! aq dapat tangkap skit jee, sebab laju gilerr
tapi tarian ni bole buat kite release tension dengan lagu nye plus with country sound
aq suke sangat ! post kat Najihah video ni, pastu die pon nak dance gak !
ahaha best ! kire aq xde laa bosan duduk dalam bilik sorg2, at least ade jugak bende berfaedah aq buat
daripada tido, kire aq ble exercise walaupon dalam bilik
aku dance depan cermin fuhh memang best dapat tengok movement kite =)


~~Boom Boom Clap Dee Clap Dee Clap ~~



p/s : best gilerr dapat release tension sorg2 dalam bilik ! yeah !

No comments:

Post a Comment