Friday, 21 October 2011

Lelaki ini


Ummi pegi edit gmbr ni, pastu post kat wall egrr ! mase tu malu gilerr bhai

malam simpulan kasih 

Haha ! CERITE LAME
wahh aq tetibe teringat balik pade orang yang aku penah admire die dulu
HEE malu laa, ni first time aq nk share cite psal die ni
sebelom ni aq share dengan kawan rapat aku jee HEE
orang yang aku admire dulu adalah merupakan seorang jejake CINA 
hurm bole laa dikatekan hensem, aq tak tahu kenape aq suke die, sebab rupa die ke?
hurm aq tak tahu laa, mase mule-mule masuk class CB kat kem aku ingat die melayu
sekali die kenal kan diri die " my name is SAM LEE" 
what ? aq tekejut gilerr, cina upenye, kecewe skitt..tapi aq rase maybe ble jadi kawan..
tetibe dapat kump dengan die, kat situ lagi rapat ! HEE =)
tak tahu laa, aq bnyk sgtt kebetulan dengan die satu class CB, satu class KN, satu KOMPENI
wahh bnyk yg kami same, aq tak tahu nape, asik2 jumpe die..
satu ari dapat no die dari kwn aq, kwn aq sruh aq text die, tak sangke die layan plak
texting dengan die memang best rase macam texting dengan couple kite
budak kem ramai yang dah tahu aku suke die temasuk budak2 cina dorm aq
aq pon tak sangke dorg sokong sampai macam tu sekali, pastu aq dapat bepasangan dengan die
mase malam simpulan kasih, agak kelakar die pkai baju melayu, aq mampu gelak jee
die memang tak nk join utk pesembahan malam tu,
aku cakap kat die" Sam plezz buat ni hnye utk saye,last jee saye mintak" 
esk nye die cakap ok saye join, aq pon ajar laa gerak tarian melayu
sebab aq ditugaskan utk mereka tarian melayu
bgus laa die bagi commitment yg baek =) 
mama tahu yang aku rapat dengan Sam, mama sokong jee
mama hnye cakap bukan senang klo awk nak bawak die masuk ISLAM
berat tanggungjawab nye tu, aku mampu tunduk jee
sekarang aq jarang text dengan die, die sibuk, aq pon sibuk
Helmi penah cakap kat aq : " ehh, Qila punyelaa ramai lelaki melayu kat kem tu
laki cina jugak ko kejar" aq hnye mampu senyum =)
Sam penah cakap : " saye memang suke kamu, tapi kita lain agame, awk islam, saye kristian, kite hnye bole jadi kawan jee "


p/s : hurm ! Kisah Suke Pade Lelaki Cina di Kem Geo Kosmo

4 comments:

  1. HAHA ! Kak Linda itulah die cinta dua bangse SATU MALAYSIA HAHA =D

    ReplyDelete
  2. AMA ! hahaha nak nangis ? ngade laa ko ! ahaha..

    ReplyDelete