Thursday, 20 October 2011

Rakanku Di Jordan


Ahmad Azizi (jiejie)

wahh ! kawan aku sorang nie sambung blaja kat
Jordan, mase die pegi tak bagi tahu aku
tekejut pon ade gak bile die dapat sambung blaja kat sane
HEE entah macam mane plak aku ble rapat dengan die ni
die ni kire satu tempat tuition ngn aku mase form 5
mase tu, die kate aku sombong gilerr tak penah tegur die kat tuition
entah macam mane satu ari die jumpe profile fb aq maybe kat Helmi kott entah laa
tak tahu cmne die ble jumpe profile fb aq, pastu die add jee aq, aq ni jenis yang tak kesah sume 
orang aku approve, pastu tetibe die ajak chat plak
wahh ! chat2 ngn die, tetibe die tnye " knl aq tak? " aq pon mcm blurr2
 ahaha aq tnye Helmi, yang si Helmi ni ble gelak plak ! aiyy angin jee time tu
Helmi kate "die tu kwn aq kat skola,nape Qila ?", hurm aq still blurr
esk nye baru perasan die tu budak tuition aq, hahaa
esk nye terus bg tahu die yg aq dah ingat sape die sebenar nye,
wahh tu trus jadi kawan tu, aq jenis tak kesah kwn dengan sape2 pon
dari aitu kiteorang nk jumpe macam kat tuition dulu, tapi asik tak bole jee
masing2 sibuk ! aq dah msuk blaja, die pon buzy gak dgn hal die
lepas berape bulan aq kat kolej, tetibe dapat tahu die dah gerak ke Jordan
aq terus anta mesej kat fb, sehari lepas tu baru die reply
die kate, "aq dah sampai kat Jordan seminggu dah
buat ape bagi tahu ko ! " hurm aq pon ckp laa, "ko kan kwn aq !"
die senyum jee, HAHA ! sengal laa JIEJIE nie
tapi aq terharu sangat sebab ko still ingat aku macam mane aku ingat kwn aq (kau)


p/s : selamat menikmati musim sejuk kat sane ! =)

No comments:

Post a Comment