Wednesday, 19 October 2011

Dia Cantekk !


maybe die jadi model kott -.-

adik die yang pakai tudung (lagi cun) 

Post aku kali ni pasal rakan sekola aku !
hurm dulu die ni kat skola perghh cun gilerrr
sekarang pon die still cun, tapi sayang sekarang tak tahu die buat ape ?
belaja ke ? keje ke ? die ni memang laa kurang pandai waktu skola dulu
sebab die jarang ade dalam class, die sebuk dengan  latihan & pertandingan tarian skola
walaupon dia kurang pandai, kelebihan die kat tempat lain,
manusia ni memang dah ditentukan oleh Allah s.w.t dengan kelebihan dan kekurangan 
masing-masing, jadi kite sebagai manusia jangan laa mudah mengeluh kalau kite 
mempunyai kekurangan dalam diri, dan jangan pula kite meninggi diri dengan kelebihan dalam
diri kite, perempuan ni nak kate die sombong...erm tak jugak ! die ok sebenarnye kire die
 jenis tak lupa kawan jugak laa, aku tak berapa rapat dengan die
sebab die suke buat hal die sendiri
kadang-kadang tengok muke die ni ala2 Rozita Che Wan =)
tapi die sendiri tak menafikan nya


p/s : tweetwalking ! HAHA tetibe jumpe profile tweet die stalker laa kejap
HEE !

No comments:

Post a Comment