Thursday, 20 October 2011

Last Presentation !


wohoo ! selesai presentation  =)
aq suke sangat, malam sebelom tu aq dah risau gilerr
sebab aq yg bg introduction mase present tu..
fuhh ade laa teshashul cikit, aduhh maluu..tapi aq buat bodo jee
pastu aq btol kan, cehh muke aq gilerr ceria time tuu
padahal tgh tahan nervous time tuu, rase mcm nk terkencing pon ade
egrr ! pastu aq kene blakon plak utk adegan-adegan yg melampau,
aq malu gilerr, seblom ni aq blakon, aq tak penah dapat watak macam tu
tapi kali ni..ouhh buat aq sendiri rase geli bhai ! aiyy nasib baik ngn JAY 
hurm mase tu aq geli sangat buat macam tu, tp nk buat mcm mane semate-mate utk HR 
tapi harap dorg tak pikir laen yee, yaallah malu gilerr sampai sekarang !

pastu mase pameran kreatif Arab ! yaallah
kelam kabut jadi nyee, punye laa ramai ahli group sume nye mcm nyott
HAHA ! kelakar pon ade, dorang bole tak bawak ape2 pon utk pameran
ade laa yg tolong bawak pinggan, biskut, coffee
dah ok dah tuu, tapi tak berape nak cantek laa kan..
simple simple jee, by the way thanx pade sume, dah kelam kabut
sume bagi commitment yang baek, alhamdullilah 
dapat diselesaikan dengan baek !



p/s : malu sangat lakonan aq kat class tadi, rase nak pakai topeng jee
pegi class esk ! egrr !

No comments:

Post a Comment