Friday, 30 September 2011

Friday



Hari ni hari yg paling sibuk bg aku,
hari jumaat memang aku selalu bangun lewat
pagi ni aku bangun lewat, WANIE sikit pon tak kejutkan aku
aku memang susah nk bangun awal pagi ni,
bile aku bangun jam dah menunjukkan pukul 7.30 aduhh class
pukul 8 gelabah aku bangun terus.
Hari ni juga, ade mock speaking test #egrrr
aku memang tak suke speaking test ni, tapi bile dpt peluang perghh best gilerr
takde la susah mane, cume aku kene ketawa dengan Nawafil sengal
tapi ade satu situation yg aku tak bole lupe Shahril bole gelabah mase speaking test tu mule
ahaha ayat die "aku nk kunci motor aku, aku nak balik gak" HAHA 
sengal punye Shahril, hari yg same aku anta assignment Arab, pastu dpt lagi satu assignment#egrr
ustaz suke dera kami, aq dapat assignment lukis2 HAHA dh mcm 
class seni plak, adoyai layan jelaa 
aku balik je, uma  11-04-15 kosong dan sunyi
upe nye ADDA & SYIRA balik tak bagi tahu, awk bedua buat saye risau taw
dah petang baru saye dpt tahu yg korg dah balik #egrr sabar jelaa..
yg penting harini bole dikatekan best gak laa..aku dpt hadiah lagi #pening kepala 
best gile dpt hadiah tu =)

p/s : tinggal bersama WANIE brutall =D

No comments:

Post a Comment