Saturday, 10 November 2012

Check It Daouttt !

Hye Assalamualaikum yeayy ola oli kuberi nama saudara saudari cik kebom cik kebom lalalalala okay Filz suara kau sumbang doe macam suara katak kena sawan dah weii bunyik nye HEH -.- ahhhh kesah plak aku, haha ehh hye Filz dah start cuti taw, cuti semmmm dah habis pun sem 3 Sedihhh Pedihhh tapi last paper semalam awesome wuhuu angkat kening sikit sambil keluarkan gigi depan yang besar dan jongang *wink wink* HEE haaa kalau dah start cuti sem memang banyak habiskan waktu depan laptop jelaa nampak nye ni, memang takdelaa nak pegang penyapu, mop, feather daster haa nampak punye pemalas okay ni bukan ciri - ciri nak buat isteri korang ye pada yang lelaki laa, tapi pada Farid haha sungguh malang kalau awak dapat kite wahahaha 

Okay harini duduk goyang kaki kat uma, sambil makan bijirin honey star depan laptop tetibe tedengar suara mama menjerit 
" Eh Aqilah kenape tak siap lagi, awak taknak pegi uma kawin ke ?",

aku jawab 
" err mama kakak rase malas harini, so kakak taknak join bole ?" 

dan jawapan aku tu dapat sokongan daripada adik-adik

  "ha'ah mama kiteorang pon taknak join" 

weee !! dengan hati yang berbunga dan dengan rase tenang nye tak payah ikut mama wohoo ! Tapi...


"Awak kena masak untuk adik-adik awak !!" 

Jeng Jeng Jeng MASAK ? err Filz tang masak memang very the poor laa ye okay ape lagi, selongkar peti sejuk ade lauk semalam nenek masak, ape lagi panas kan aje, HEE kerja paling senang haa korang dua beradik, kakak kau dah masak so korang kena telan jugak tak sedap cakap sedap taw dengar tak ???  haa nampak garang tak ? wuuu Kak Qila garanggg ayayai


Okay dah ni bukan cite pasal Kak Qila garang ke ape ke ni cerita pasal our video of our new product from FNS Group wuhooo dapat sambutan jugak laa dari friends di youtube yuhuu ! okay nak tengok tak video product kami ? Okay Let's Check It Daouttt !!!

BellaBag Advertisement

Okay ini video advertisement kiteorang ayayai, ermm kiteorang dapat berape markah tah untuk video ni, yang penting dalam kelas kiteorang tu, Group kami kedua tertinggi HEH nampak kedua taw *wink wink* okay nampak muke Filz yang belagak tu, eishh mesti korang cakap Filz perasan bagus kan ahhh kesah plak aku, hahaha okay dalam video diatas Filz hanya jadi promoter je, sebab sepanjang video ini di shoot Filz jadi camerawomen nye HEE Sila laa tengok hasil kerja kami untuk produk BELLABAG

Next one adalah video untuk kiteorang present, kire macam video ni adelah untuk opening presentation mase launching produk ni haha simple video and short je sebab nak jimat mase untuk kiteorang buat demostration plak
Short Video Advertisement

Dalam video diatas Filz takde sebab Filz jugak menjadi tukang record nye pun aduii terrr HEE Mazleen pon takde die 'emergency leave' time tu, okay nak menyiapkan presentation produk ni memang kebaboom mencabar bhai dan sekarang kite dah tahu markah nye pun, yeayy markah nye 

"KAMI AMAT BERPUAS HATI SIR ARIFF THANK YOU SO MUCH"

haaa nampak punye appreciate tu, hahaha 

Okay perut dah bunyi-bunyi rase macam nak melantak je lagi ni, okay pada yang datang singgah bace blog Filz, Filz nak ucapkan terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda pada blog Filz ni, tak kire laa kepada yang follow blog ni atau kepada silent reader yang tak follow blog ni, Filz tak sangka dengan sekelip mata sahaja blog Filz hampir mencecah 10,000 viewer walaupon baru buat pertengahan tahun lepas thank you so much guys, saya hargai sokongan anda, tapi jika ada kekurangan diblog saya ni, jangan segan-segan mengomen yahh ! HEE okay have a nice day bye Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia *peace yaw*


No comments:

Post a Comment