Saturday, 30 June 2012

Only Me

Hallo ! Assalamualikum hai kengkorang HAHA Filz sebenarnye bosan ni tak tahu nak buat ape, hanya duduk terperap dalam bilik je gamak nye, haihh Ayien kat bilik die aku kat bilik aku alahai, nak bercakap pon gune Tweet haha memang funnehh !
Tapi kan ade sorang ni die selalu mengisi waktu-waktu bosan Filz always texting me, always call call me auww sweet gitu kaw ! HAHA Encik Payed yang Awesome ! HAHA Filz dah kawan dengan die selama setahun HAHA die ok-ok je bagi Filz, die sekarang jadi kawan baik Filz kalau Filz ade masalah mesti kongsi dengan die alahai yelaa mane tak nye sekarang dah takde teman yang bole dengar keluhan hati Filz haiihh so mencari seorang yang bole menemani Filz setiap waktu dan ketika hamboii gitu kaw ! HAHA 
Sebenarnye nama Encik Payed tu Farid, Filz sorg je yang panggil die Payed, mule2 die rase pelik lame-lame die dah paham sangat dah dengan perangai pelik Filz ni haha 
Kami kawan je tak lebih dari ape pon, Filz terasa serik untuk bercinta hamboii haha die single so sape2 nak berkenalan dengan die bole berjumpe dengan Saya Filzah yee HAHA saye bole bagi no fon die haha *tahu die comfirm marah* HAHA 
heyy Filz pon masih single ye, jangan cakap Filz ade ape2 dengan die, HAHA awak sume tahu tak yang pcople persahabatan lagi best daripada couple yang panggil Papa Mama tu hmm betul dan sekarang saya sedang alami nye, memang best takde salah faham each other, couple persahabatan ni bole menambahkan lagi perkenalan kite dengan seseorang itu dengan lebih rapat lagi HEE 
Saya akan couple atau bercinta dengan seseorang tu jika die memang telah ditetapkan jodoh nye bersama saye hamboii tapi kite hamba Allah yang lemah, kite tak tahu yang mane satu pilih kite yang tepat dan tak tahu yang mane satu jodoh kite untuk masa hadapan, jadi waktu muda sekarang kite hanya perlu berkawan sahaja dahulu betul ketidak betul ketidak ??? HAHA 
Heyy I have something special for You Encik Payed !!! *peace

Papan Hitam
Only Me !
Farid  !

ewahh kawan baik taw HAHA 

yeke ? hmm HAHA

Thanks for what ?

Tadaaa !!! thanks jadi kawan saye selama setahun *wink wink*

p/s : ehh saya dah redha tapi belom ready !

No comments:

Post a Comment