Thursday, 21 June 2012

Next Permintaan

Cehh dah macam NajwaLatip, Tasha Manshahar HAHA macam2 lagi, hamboii ok saye dapat satu permintaan dari kawan baru saye, die minta saye nyanyikan untuk nye, dengan harapan nak gembirakan hati nye yang sedang duka dan lara ouhh gitu, tak mau tak mau sad sad kawan, hidup perlukan enjoy HAHA ok die hati lembut memang gitu.
Dia minta saya nyanyikan lagu 11 Januari, actually kite nak bg video mase bufday die nanti, tapi die cakap bufday lain, yang ni lain hamboii kemahennn HAHA ok takpe demi kawan baru yang baru kenal walaupon dah sebulan HAHA saye tunaikan aje, saye tak kesah, bukan susah pon buat video ni heh HAHA tak susah ko kate, kena control suare, kena control buat muke comel , kena pakai baju tantek tantek, HAHA macam-macam tapi video saye cool je, saye rakam hanya paras kepala sahaje, so saye pakai seluar ape sume tak perlu tahu, HAHA
Ok kepada Fatin Roslan harap awak enjoy, suke dengan video saye ni, payah betul nak nyanyi lagu ni HAHA banyak kali cut ! HAHA


Ouhh Yeahh MUNCUNG MENAWAN pilih mane satu paling muncung


Video nyanyi saye, Terima laa 11 Januari by Filz

p/s : so saye curi gambar awak ! HEE 

2 comments:

  1. Terharunyaaaa. Thanks Filz. Thanks a lot :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome babe ! bende kecik jelaa HEE =)

      Delete