Saturday, 10 March 2012

Happy Birthday Helmi !


Ehem ehem hari ni bufday You !
Seriously i'm more excited then you haha
Saya call awak sehari sebelum hari bufday awak kan, yaallah
seriously malu time tu coz salah hari mak aiyhh
tak tahu nak letak muka kat mane HEE
yahh Filz memang lemah bab nak mengigat tarikh ni 

On the phone dengan you dalam mase satu jam wuu, naik bil I tahu haha 
tapi takpe demi bufday boy kan haha
Kita borak borak kosong, cerita kisah lama, pastu You usik I alahai ngade sangat
Tetibe ade lagu Terukir Dibintang - Yuna on tv
You tak tahu tajuk lagu tu, haha You cume cakap I suka lagu ni
I pon terus nyanyi kan untuk You kan, sebab you suka lagu tu
alahai sweet tak ? hanya untuk bufday You haha


Sepanjang on call You asik gelak jee, yahh I memang lawak
Haha tapi I suke bile You bagi nasihat kat I
I suke bile You dah start ceramah haha
Ok describe tentang janggut You tu, ermm
Explaination tergantung tetibe haha sebab You malu
You malu bile I diam,and biar kan You cakap sorang2 haha
I suke bile You cakap 
"hah lepas mesti update kat blog dapat otp dengan HElMI NAWI"
seriously You perli bagai egrr SAYA DAH LALI TAHU choii 
Sorry I tak dapat buat kan video bufday macam mane I buat untuk kawa2 lain
You ade penah mintak, tapi I cakap nnti I nak buat lain laa
Tapi bufday You time I exam Mid-term so takde masa
So sepontan nya I on call dengan You alahai sweet jugak kan ? ok lettuw

Yahh persahabatan kite selama setahun berkekalan sampai sekarang 
I hargai persahabatan kita, dan janji I pada You
I akan jadi HANYA sebagai seorang sahabat baik =)

*ok tetibe aku tulis panggilan I YOU, ahaha padahal kami kawan jerr tulaa Filzah memang nak mengedik haihh* 

Happy Bithday Helmi !
May ALLAH SWT bless you !

Sincerely,
Filzah Aqilah (QIQI)

4 comments:

  1. Replies
    1. haha ! ok thanks syazawan basri, alahai sape laa kamu ni kan ? tak kenal

      sweet sebagai seorg kawan pon =)

      Delete
  2. Yeke? Jealous sayaaaa. Die takde pon nak buat kat saya macam ni. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ! tak yah nk jealous bagai la kan, saya kawan jee dengan die...
      nnti sruh die buat mcm tu kat awak yee

      Delete