Friday, 2 December 2011

Happy Birthday Filz Mok !

Post khas untuk kamu MY SIS
yeayy ! bufday surprise Jiha menjadi jugak akhir nyee
aku plan dengan kawan2 Jiha nak buat surprise tuk die
aku sruh Fasz, Nysa, Aida tipu yang dorg tak dapat join tengok wayang
macam2 alasan dorang bagi
 muke Jiha dah bosan dah mase mule2 sampai kat JUSCO 
aq sepanjang tunggu Fasz, Nysa, & Aida asik belakon jee
yaallah nasib baek laa aq pandai cover walaupon ade tersasul ! HAHA 
kakak ko pandai belakon kan Jiha ??? HAHA ! serious muke ko blur2
ahaha, yg penting surprise bufday ko menjadi jugak ! pandai aku ngn kawan2 ko plan !
yeayy berjaya jugak akhir nyee...gilerr yang penting muke ko pelik2
pastu ko terus jerittt NYSAA !!! ko terus peluk AIDA sebb ko tak sangke aida join !
ahahaha...aku yang dah sruh dorg tipu Jiha ! rasain...pastu ko trus marah FASZ "kate nak pegi KL"
HAHA ! seronok gilerr dapat kene ko, hurm selelu ko kene kan orang kan, sekarang ko pulak
HAHA ! aku layan je perangai korg, aku join korg dah rase mcm budak2 balik
takpela...aku bole sekepale dengan sape2 jee dan dan dan aku nmpk mcm sebaye ngn korg
oh yeahh !!!

kek dari Fasz,Aida & Nysa
lilin tak nyala, tak bawak lighter "kami tak hisap rokok"
yeahh ! Nysa ko nmpk pendek ! 
Wanie, Me, Aida, Nysa, Fasz
potong kueh nyaa !
muncung ko Nysa ! Comel <3
Best Frenz Forever ! OH YEAHH !

p/s : yang penting handphone Jiha hilang pulakk !

No comments:

Post a Comment