Friday, 28 October 2011

Gud Luck !

ok ok ok post aq kali ni pendek je
utk cousin aku yang tercinta Abdul Faiq Qushairy & Nur Farhana Dzulfariq
wahh first time taw Faiq  akuckp camni, korg kene sayang aku lebih lepas ni
ahaha takde laa, ni post khas utk korg, dah lame tak jumpe pun kan
especially Farhana, coz awk duduk jauh sgtt kan
tapi tapi tapi takpe, nnti2 kite bole jumpe...ok gud luck pade korg bedua
Farhana akak tahu u can do it ! Tapi Faiq, ahaha ko selalu kene kan aku
ko pon jgn asik nk tweet jee, tweet kat aku yang bukan2 grr ! geram,tapi takpe kite sekepala kan
HAHA ! tapi aku tahu ko main2 pon ko still bole bg yang terbaekk utk rsult ko nnti

GOOD LUCK FOR YOUR SPM SOON ! 

Faiq poyo =P

Farhana comel =)


p/s : hurm cousin lain jgn jelez =P

No comments:

Post a Comment