Wednesday, 28 September 2011

Ungku Nur Shahkhalidah

Rakan ku yang sengal+blurr+gilerr
Ida aku suke kawan ngn ko Ida
sebab kite sekepale sentiase gilerr tak tentu mase
rindu nak jumpe and nak hang ngn ko dude
wahhh gitu aku rindu gilerr bile ko buat muke nak kentut 
ahaha, ko selambe je nak kentut ko cakap je
tak kire ngn laki ke ngn pompan, tu sebab aku terikut ikut perangai ko ouhh
kat kolej pon aku terbawak bawak ahaha
tapi peduli ape aku, kawan2 aku sume jenis tak kesah punye kaki..layan je
aku suke tengok gmbr2 kite yg sakai mase kat skolah dulu..

style ni aq tak kan lupe =P

cantekk tak lubang hidung kami =D

 qis,shazzy,farah,ida,filz

No comments:

Post a Comment