Friday, 27 July 2012

Buka Puasa

Assalamualaikum, hai semua saya dah mula aktif mengupdate kembali yeayy ! HAHA sejak bulan puasa Filz makin aktif HAHA tapi memang selalu cengini, sejak sekolah lagi bile lagi puasa lagi aktif, lagi giler, lagi sakai yaallah lagi kuat buat dosa iaitu gosip ! fuhh ! kemahenn
Ok semalam hari Khamis kelas Filz habis pukul 6.50 giler lambat kan, takde preparation buka puasa ape2 pon aduhh menyirap aje, kiteorang tak bole kuar awal plak tu aduhh menangis laa kan ! nasib baik dapat "COKLAT DARI LONDON BUAT SAYANG" ayat Suhairah AHAHA sengal ! pastu classmate plan nak gerak makan luar aje, dari tengah hari plan ingat nak buat reservation laa kan sekali sampai kan situ dorang kate tak bole, reservation bole buat start pukul 5.30 walaweii kelas start 5.30 acano nak buat reservation nye ouhh so dah berserah masing-masing nanti lepas kelas gerak terus pergi, plan makan dekat Pizza Hut je pungg HEE ok laa not bad ! yaallah seriously aku cakap buka puasa dengan Syira, Suhairah, Nad, Leen memang gilerr asyik gelak je, HAHA sampai balik pon still gelak jugak  HAHA

Harini Jumaat plak, plan buka puasa dengan Asyraf Aziri WAHH ! ni sume plan SyiraHusin, Filz mule2 plan nak buka dengan Syira je, sekali pikir balik lebih baik ramai-ramai ajak Acap sekali tu yang plan ajak Acap sekali HEE tak sangka plak Acap nak join, selalu nye susah sikit HEE tapi seriously best jugak buka puasa dengan dorang, HAHA nak buka dengan Acap diam-diam je ouhh takde sape2 pon tahu, hanya kite-kite je HAHA sebab taknak sapa2 kecik hati, lagi pon ni rancang last minute HEE lagi pon ni perjanjian antara Acap dengan Filz haha memang nak date together HAHA klo tidak Acap cakap lepas raya, pastu Filz cakap asal lambat sangat mehh laa join sekali buka puasa dengan Syira sume, tu yang plan macam ni tu HEE
banyak jugak bende cerita, yang penting Acap sorang je lelaki, HAHA nasib baik die ok je, haha klo die malu hmm tak tahu nak cakap ape HEE

with my Ummi SyiraHusin sayang lebih ni, die yang sibuk plan buka puasa ni HEH =)

tudiaa AsyrafAziri, CeraHusin, UmairaSalleh HAHA ajak Ain sekali, yang Ain ni memang tak rancang,
 aku pakai bohh je ajak peduli ape, kesian kat Ain =') yang penting Acap nak duduk depan Filz jugak HEH ! HAHA =P

AsyrafAziri sibuk update BBM die "buka puasa dengan Filz" cehh siap amek gambar aku lagi HEE

tengok kami gelojoh HEH ! haha bersuap suap each other tomei tomei HEH -.-

AsyrafAziri & Adawiyah =)
Thanks SyiraHusin,  Acap, Adda, Ain ----- Thanks SyiraHassan, Suhairah, Nad, Leen 
Esok ada another date buka puasa kali ni dengan Family plak, berkumpul di Kampung Puah, HAHA adoii dengar cite lepas buka celebrate bufday Nekwe plak aiyhh aduhh aku nak balik awal, malas nak lepak situ lelame, takpe2 esok aku layan kan aje HEE *wink wink*

p/s : alhamdulillah permulaan puasa tahun ni menyeronokkan =)

No comments:

Post a Comment