Saturday, 25 February 2012

Saya Malu


haha ! baru lepas ym dengan kawan Filz sorg ni Adeeb Zainal hurm Filz tak penah cite pasal die kat blog Filz kan, alahai ni Filz nak cite, Filz malu gilerr bile Filz tesalah reply time chat ngn die, pastu die perli bagai egrr malu gilerr hahaha dengan Adeeb ni Filz tak brape rapat sangat die jenis yang hardworking orang nye, asik pikir kerja jerr, belaja jerr...die kate " die tak nak bagi anak dara orang makan pasir" ahaha hurm pandai orang nye, tak sangka Filz taw tengok jerr macam tu kan, die hensem kan ? alahai Filz panggil die Farid Kamil *hero di hati Filz* tapi die tak nak ,die kate "panggil Saya Adeeb Zainal laa" haha ok2 laa die suke jadi diri die yang sebenar, yeayy tu sebab bole sekepala dengan Filz haha, nak chat dengan mamat ni yaallah memang jarang laa kan, bile die on ym baru bole chat, selalu die tegur Filz dulu, tapi malam ni, Filz jadi org petame tegur die, hurm tapi dapat chat kejap jerr sebab die busy takpelaa Filz faham, die jenis yang respect perempuan memang jaga laa hati perempuan sampai die buat Filz rase terharu gilerr kadang2 terase dihargai wahh gitu
~haha tapi saye dengan encik Adeeb kite ni kawan jerr HEE~

p/s : Die Farid Kamil, Saya Lisa Surihani brr  hahaa *berangan lagi* choii memang tak ble blar

No comments:

Post a Comment