Monday, 13 February 2012

Gossip Girl

Monday ! yeayy hari yang normal bagi aku, temperature mendatar jee, best pon bole gak laa, haha bahagia gila aku aini dengan kawan2 kelas, bahaha mane tak nye, First class 1st math class, walawei masuk chapter baru yeayy, best2 senang pon senang haha, tapi Miss tu ajar laju ouhh rase macam nak gigit jee kertas time tu egrr, ok lupakan pasal math sekarang cite pasal gossip yang melanda sec 17 walaweii terbaek, last sem kelas aku takde pon gossip bagai, takade gossip ke ? hurm tettttttt alahai lupekan kesah lame lorr, ok sekrg cite baru BAEK PUNYE haha, lepas je kelas math tadi kiteorang serbu library, pergh terbaek buat bising kat library, haha gelak tk sedar diri langsung haha cadang nak discuss pasal BI presentation tapi discuss bende lain, alahai bagus sgtt kan, ni sume Zee punye pasal laa bawak cite pasal sorg abg kat kelas kiteorang sume luahkan perasan masing2 haha abg khai join jerr, abg khai tak marah tapi abg khai sokong haha banyak gossip drpd discuss bagus sgtt, ni sume pasal rebut ahli kumpulan, kesian kat Taqi die nak msuk group kiteorg tapi si abg tu tak kasi plak, die sruh abg khai masuk, kami tak kesah lah kan kiteorg dah kenal sgtt dahh abg khai camne, pastu die perli2 bagai cakap "suke laa korg jejake idaman malaya masuk group korg" citt aku sikit pon tak heran kott, puihh *maaf terlebih sudaa* pastu dgr cite lagi, sape yg masuk group dgn abg tu perghh idea kite sume die tak terima sume nak dgr ckap die jerr, alahai tak patut ouhh baik die buat keje by individual, haha...kesian, kami satu group relex jerr *peace*


satu lagi cite, dalam gossip2 tu kan nak tahu tak sape ade sekali ?
hurm budak yang cakap aku sombong tu, join kiteorang gosip alahai aku layan macam kawan2 jerr sebab aku nak bukti kan kat die yang aku tak sombong macam ape yang die sangke 
dan sekarang kami jadi hampir CLOSE ok bagus laa, lame2 die bole terime aku dengan Erynn jadi kawan die
dan tak cakap aku sombong lagi yeayy 

p/s : Zee nak tumbuk abg tu, ko memang ganas Zee haha

No comments:

Post a Comment