Monday, 17 October 2011

Tecktonik




HAHA ! rase kelakar bilerr post bende nie,
sebab aku tak minat bidang ni sangat tecktonik or electro dance bagai
tapi ade mase datang gilerr aku dance tecktonik 
aku bab menari tarian melayu tu bole laa, tapi bab tarian modern macam ni
aku kurang skit laa, tapi dalam tak minat aku dengan tarian modern ni,
aku bole plak tanamkan sifat aku untuk mencube sesuatu yg baru..wahh
aku try blajar cara2 pergerakan nye sume, tapi tak katam laa
HEE aku ble buat skit jee, takde laa pro mane, biase2 jee
kat kem PLKN ramai tahu aku ble dance tecktonik tapi aku buat bodo jee
bile dorg sruh aku buat dpn org ramai, malu bhai ! 
Gelaran DANCER melekat trus kat aku, aiyy dak2 kem ble gelar kan aku tuu..
yaallah ape laa kan dorg ni, kadang2 malu pon ade, sebab aku takde laa hebat mane
dalam bidang nie, biase2 jee...maybe dorg tak sangke kott
muke aku yg suci macam ni bole dance tecktonik ! HAHA =D


gempak lagi FASZ AZIMI menari tecktonik !
ingat lagi fasz wujud kan dance teckto-poco2 ahaha =)


p/s : agak poyo laa aku rase post aku kali ni ! *mood = poyo

2 comments:

  1. ahaha ! yeah ! bile awak singgah ni tak perasan laa =)

    ReplyDelete